Nieuws

Van Bronckhorst legt uit waarom Ayoub weinig speelt

on

Yassin Ayoub heeft tot nu toe slechts 43 officiële minuten gemaakt voor Feyenoord, maar Giovanni van Bronckhorst staat achter de middenvelder. De 24-jarige middenvelder moet toekijken vanaf de reservebank.

Dat Ayoub weinig minuten maakte heeft volgens Van Bronckhorst meerdere redenen. “Yassin kwam niet fit binnen en draaide geen optimale voorbereiding, waardoor hij achterop raakte bij de rest. Dat zie je aan hem en tegelijkertijd wijzen zijn gemeten waardes aan dat hij sterker wordt”, vertelt de Feyenoord-trainer aan De Telegraaf.

Van Bronckhorst is niet van plan om Ayoub nu al af te schrijven. “Er is wat vertraging, maar hij krijgt zijn minuten en heeft tijdens zijn invalbeurten een aandeel in het voetbal dat wij willen spelen. Uiteindelijk moet hij sterker worden en dan krijgt hij komende maanden zijn minuten.”

Gio denkt niet dat Ayoub hetzelfde scenario te wachten staat als Sofyan Amrabat, die Feyenoord deze zomer ontevreden verliet. “Nee, dat scenario zie ik op dit moment helemaal niet met betrekking tot Ayoub.”

Bron: Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login