Feyenoordinbeeld

Van Bronckhorst kan vrijdag pas over voltallige selectie beschikken

on

Na een vrij weekend heeft Feyenoord maandagmiddag op Varkenoord de eerste training van de week afgewerkt. Trainer Giovanni van Bronckhorst had daarbij een uitgedunde selectie tot zijn beschikking. Naast de negen internationals die vorige week al afwezig waren, ontbraken ook Tonny Vilhena en Jens Toornstra. Zij werden afgelopen weekend toegevoegd aan de selectie van Oranje voor het WK-kwalificatieduel met Frankrijk, dat vanavond wordt gespeeld in Amsterdam.
.

De spelers die dinsdagavond met Feyenoord 2 in actie komen tegen Swansea City 2 in de Premier League International Cup waren wel van de partij. Zij vertrekken maandagavond naar Wales. In totaal behoren zestien spelers tot de selectie van coaches Roy Makaay en Jan Wouters, waaronder enkele spelers van Feyenoord Academy.

.

Vanwege die wedstrijd en de internationale verplichtingen van andere spelers kan trainer Giovanni van Bronckhorst pas vrijdag weer beschikken over zijn volledige selectie. Zondag hervat Feyenoord de Eredivisie met een uitwedstrijd tegen N.E.C. (aftrap 14:30 uur). 

.

Bron:  Feyenoord.nl

 

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login