Nieuws

Van Bronckhorst: “Ik maak me zorgen op de manier waarop we in de competitie spelen”

on

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst is teleurgesteld in zijn ploeg. De 1-3 nederlaag tegen PSV doet hem veel pijn, ook al ligt de nadruk natuurlijk op het komende bekerduel met Willem II.

“Dit was heel erg onder de maat”, vertelt Van Bronckhorst aan FOX Sports. “We hebben verdient verloren. We begonnen slecht en hadden weinig vertrouwen. Je zag dat we door het begin moeite hadden om in de wedstrijd te komen. We maakten fouten in de opbouw en in passes, daardoor gaven we PSV mogelijkheden.”

De oud-international vervolgt: “Er is weinig vertrouwen. We hadden angst om foute passes te maken. Vaak gingen passes naar achteren in plaats van naar voren. Dat hebben we niet goed gedaan. Ik weet niet waar het door komt. Ik denk dat de jongens wel willen, maar het komt er niet uit.”

“Ik maak me wel zorgen op de manier waarop we in de competitie spelen. We staan veel te laag en het verschil in punten is te groot. Dat is een verschil met vorig jaar. Het enige wat we nog hebben is de beker. De druk is groot richting die wedstrijd, maar we zullen er staan. We moeten”, aldus Van Bronckhorst.

Bron: Soccernews.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login