Feyenoordinbeeld

‘Van Bronckhorst houdt vast aan vaste opstelling’

on

Giovanni van Bronckhorst sleutelt niet aan de basiself van Feyenoord. Voor het Europa League-duel van donderdag met Fenerbahçe houdt de trainer van de Rotterdammers vast aan zijn vaste opstelling..

Dus Terence Kongolo speelt opnieuw als linksback, terwijl Eric Botteghin en Jan-Arie van der Heijden het centrale duo vormen meldt De Telegraaf. Het vertrouwde middenveld bestaat uit Karim El Ahmadi, Tonny Vilhena en Dirk Kuyt. De drie aanvallers zijn Steven Berghuis, Nicolai Jörgensen en Jens Toornstra. Wie in ieder geval niet in actie komt is Simon Gustafson. De aankoop van vorig jaar is opvallend genoeg achtergebleven in Rotterdam.

.

Feyenoord zal in Istanbul compacter gaan spelen. Op die manier bestreed Van Bronckhorst ook Manchester United en PSV succesvol. De koploper van de Eredivisie kan op bezoek bij Fenerbahçe meteen een belangrijke stap zetten op weg naar Europese overwintering.

.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Jones; Karsdorp, Botteghin, Van der Heijden, Kongolo; El Ahmadi, Kuyt, Vilhena; Berghuis, Jörgensen en Toornstra

.

Bron: Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login