Nieuws

Van Bronckhorst hoopt op poule met Fc Barcelona

on

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst kijkt reikhalzend uit naar de loting van de groepsfase van de Champions League op 24 augustus in Monaco. De coach hoopt op een poule met FC Barcelona..

“Zou prachtig zijn. Fantastisch zelfs. Ook voor mij, iedereen kent mijn band met de club Barcelona”, zegt de oud-speler van de Spaanse club in gesprek met het Algemeen Dagblad. De coach ziet de Champions League als een geweldige ervaring voor hem en zijn spelers. “Straks zien de jongens hoe het is om tegen de absolute top te spelen. Dat kan voor jezelf belangrijk zijn.”

.

Ondertussen moet Feyenoord ook nog zijn titel in Nederland verdedigen. “Wij zijn wel de landskampioen, hè. Dat brengt verwachtingen en verplichtingen met zich mee. Ik denk dat de lat steeds hoger leggen de enige manier is voor een topclub. Niet alleen de trainer of de spelers, maar iedereen binnen de club. Feyenoord moet altijd meedoen om de prijzen. In maart en april moet deze club er in de Eredivisie straks gewoon weer staan. Is dat niet zo, dan is er iets niet goed gegaan”, aldus Van Bronckhorst.

.

Bron: Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login