Nieuws

Van Bronckhorst: ‘Het lijkt me duidelijk dat er na vandaag genoeg besproken moet worden’

on

Giovanni van Bronckhorst gaat in februari praten over zijn toekomst bij Feyenoord, maar de grote vraag is of hij dat nog voldoende krediet bezit. Na de 3-1 nederlaag bij PEC Zwolle is de situatie van de club nóg somberder geworden.

“Ik denk hoe wij de tweede helft beginnen, toen raakten we de controle kwijt. Dat zag je eigenlijk de gehele tweede helft”, vertelt Van Bronckhorst aan FOX Sports. “In de eerste helft begin je nog goed met de kans van Steven (Berghuis, red.), uiteindelijk kom je nog achter, maar herstel je dat met een mooie vrije trap van Robin (van Persie, red.).”

Na rust ging het fout bij Feyenoord. “Het zat in de tweede helft voornamelijk in de veldbezetting, de lopende mensen worden niet opgepakt en dan kom je gewoon in de problemen. Wij hebben vandaag veel te veel kansen weggegeven en daardoor breng je jezelf gewoon in de problemen. Ik had ook het gevoel dat er teveel gevaar over de rechterkant kwam , maar we hadden weinig smaken voor die positie.”

Feyenoord moet de komende week aan de bak om zich te herstellen. “Het lijkt me duidelijk dat er na vandaag genoeg besproken moet worden, dat was beduidend minder dan we kunnen en het is voor mij zaak om dat te benoemen.”

Bron: soccernews.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login