Nieuws

‘Van Bronckhorst haalt bezem door aanvalslinie’ 

on

Feyenoord moet aan de bak om zich te plaatsen voor de eindstrijd van de play-offs om Europees voetbal. Donderdag werd er in de halve finale met 1-0 verloren bij sc Heerenveen, zondag volgt de return in De Kuip. Volgens De Telegraaf overweegt trainer Giovanni van Bronckhorst de bezem door zijn aanvalslinie te halen. 
De ochtendkrant schrijft dat de coach voor belangrijke keuzes staat: welke spelers moeten er tijdens de cruciale ontmoeting met Heerenveen voor doelpunten gaan zorgen? Colin Kazim-Richards stelde teleur in Friesland. De international van Turkije verkeert al enige tijd in een vormcrisis en lijkt op dit moment vooral tegen zichzelf te voetballen. De ‘sterke aanvaller is voor de breedte nuttig, maar lijkt op lange termijn niet de eerste spits te worden’, zo luidt het oordeel.
Feyenoord móet scoren tegen Heerenveen en dus moet Van Bronckhorst een beroep doen op een spelers die een doelpunt kan maken. Mogelijk geeft de nieuwe trainer van de Rotterdammers tijdens zijn debuut in De Kuip een kans aan Anass Achahbar. Het talent verlengde onlangs zijn contract bij Feyenoord en de club heeft veel vertrouwen in de jeugdinternational. Op de flankposities heeft Van Bronckhorst de keuze uit Elvis Manu, Jean-Paul Boëtius, Jens Toornstra en Bilal Başaçıkoglu – spelers die er dit seizoen maar mondjesmaat in slaagden om het net te vinden. 

Bron: voetbalprimeur.nl

  

You must be logged in to post a comment Login