Nieuws

Van Bronckhorst: ‘Goed gedaan onder moeilijke omstandigheden’

on

Giovanni van Bronckhorst is niet onder de indruk van het kunstgras bij VVV-Venlo. De mat was alleen in de beginfase goed, aldus de Feyenoord-trainer. Hij zag dat onder meer Nicolai Jörgensen er last van had.

“We hebben het goed gedaan onder moeilijke omstandigheden”, concludeert Van Bronckhorst bij FOX Sports na de 0-3 zege van Feyenoord op VVV-Venlo. “Vandaag was er wel goed gesproeid. Daar hadden we alleen aan het begin van de wedstrijd profijt van, maar dat is al meer dan normaal.”

Jörgensen maakte in Venlo de 0-2 met een hard schot, maar het gezicht van de Deense spits stond ook na zijn doelpunt op onweer. “Chagrijnig? Ik weet het niet, maar dat is hij wel vaker”, aldus Van Bronckhorst. “Je moet gewoon niet te veel denken aan het veld. Nico bleef een aantal keer doorzeuren over beslissingen van de scheidsrechter. Dat moet hij niet doen.”

Op de suggestie dat kunstgras en Jörgensen het slechtste huwelijk ter wereld is, antwoordt Van Bronckhorst: “Ik denk dat er wel meer spelers niet graag op kunstgras spelen.”

Bron: voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login