Nieuws

Van Bronckhorst erkent dat Jörgensen het liefst naar Newcastle gaat

on

Giovanni van Bronckhorst heeft geen idee of hij na het sluiten van de transfermarkt nog een beroep kan doen op Nicolai Jörgensen. De Feyenoord-spits staat in de concrete belangstelling van Newcastle United.

Op de vraag of de gewonnen competitiewedstrijd tegen ADO Den Haag (3-1) de laatste was van Jörgensen, moet Van Bronckhorst het antwoord schuldig blijven. “Weet ik niet. Wat mijn gevoel is? Ik heb geen gevoel. Ik wacht af, meer kan ik niet doen”, reageert de Feyenoord-trainer bij FOX Sports.

“Ik praat dagelijks met Nico”, vervolgt Gio. “Nico heeft vandaag ook bewezen hoe belangrijk hij is voor dit team. We weten hoe de zaken ervoor staan en we zullen moeten afwachten hoe de komende dagen gaan verlopen.”

Van Bronckhorst erkent dat Jörgensen het liefst naar Newcastle gaat. “Dat hoef je niet te vragen aan Nico. Als je de kans krijgt om naar het buitenland te gaan, naar de grootste competitie ter wereld… Maar Nico is natuurlijk ook afhankelijk van de club. Dat weet hij en daar gaat hij ook heel goed mee om.”

Bron: Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login