Nieuws

Van Bronckhorst: ‘Droomscenario was het instromen in de voetbalpiramide’

on

Giovanni van Bronckhorst is niet van plan om spelers te sparen in de uitwedstrijd van Feyenoord tegen PEC Zwolle zaterdag. De oefenmeester kijkt nog niet vooruit naar het belangrijke bekerduel met Fortuna Sittard en de Klassieker tegen Ajax.

“Ik wil gewoon een goede start maken, dus ik houd met niemand of niets rekening”, zei Van Bronckhorst vrijdag op de persconferentie geciteerd door Voetbal International. Het bekertoernooi lijkt de laatste kans op een prijs voor Feyenoord, nu de achterstand op PSV en Ajax immens is.

Van Bronckhorst verwacht dat na Renato Tapia (Willem II) en Mo El Hankouri (FC Groningen) geen spelers meer vertrekken bij Feyenoord deze maand. “Al heb ik tegelijk geen garanties gekregen van Martin van Geel (technisch directeur, red.). Die kan hij me ook niet geven, maar vooralsnog speelt er niets rond spelers van ons.

De trainer is blij met de samenwerking met FC Dordrecht, waardoor Feyenoord-talenten ervaring kunnen opdoen in de Keuken Kampioen Divisie. “We hebben lang gekeken naar mogelijkheden in te stromen in de voetbalpiramide. Dat was mijn droomscenario, maar je moet de beslissing van de club respecteren en dan vind ik FC Dordrecht een goede optie.”

Bron: voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login