Feyenoordinbeeld

Van Bronckhorst: ‘Dit geluk moet je hebben’

on

Giovanni van Bronckhorst is blij dat Feyenoord heeft gewonnen van NEC. De Rotterdammers kwamen al vroeg in de wedstrijd op achterstand, maar door twee goals in de slotfase blijft Feyenoord ongeslagen..

,,Onze eerste helft was niet goed. We waren niet scherp en kwamen meteen op achterstand. Natuurlijk mag je weleens een slechte dag hebben, maar dat mag nooit aan je mentaliteit liggen. Dat was voor ons een leerpunt vandaag”, zei Van Bronckhorst na afloop tegen FOX Sports.
.
Zijn besluit om Kramer, die het winnende doelpunt maakte, in te brengen, pakte goed uit. ,,Ik hoopte dat we met Jorgensen en Kramer twee grote jongens voorin hadden staan, en dan met Kuyt daar weer achter iets konden creëren. Ik had zeker het gevoel dat die gelijkmaker nog zou komen en dat je uiteindelijk nog de winnende maakt; dat geluk moet je hebben.”

.

Feyenoord-doelman Brad Jones blunderde bij de tegengoal, maar Van Bronckhorst verwijt zijn sluitpost niets. ,,Iedereen kan fouten maken, dat heb ik ook gedaan. Alleen worden die fouten bij een keeper vaak omgezet in een dolepunt. Brad heeft ons de afgelopen weken vaak genoeg geholpen en gelukkig heeft het ons vandaag geen punten gekost.”

.

Bron: Ad.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login