Feyenoordinbeeld

Van Bronckhorst: ‘Berghuis was niet helemaal lekker’

on

Feyenoord kende zondag een goede generale voor het Europa League-duel met Manchester United. Giovanni van Bronckhorst, de trainer van de Rotterdammers, weet dat er een hele belangrijke periode aan komt en ging in op zijn wisselbeleid..

Van Bronckhorst zag zijn team met 3-1 winnen van ADO. “Zeker weten een goed begin voor deze periode met zeven wedstrijden in vele competities. We hebben de juiste weg ingezet in de competitie, die wil je vervolgen”, vertelt de coach bij FOX Sports. “In de tweede helft zakten we iets weg. Ook omdat ADO van systeem veranderde en weer met drie spitsen ging spelen.”

.

Het wachten was constant op de 3-0 van Feyenoord. “Maar we hebben het niet beslist. Dat is een minpunt, dat we ADO te lang in de wedstrijd hebben gehouden. We hadden het voor rust al moeten afmaken.” Hij wisselde onder meer Steven Berghuis. “Die is niet helemaal lekker geweest, grieperig, koorts. Ook bij Oranje al. Dus hij speelde niet de hele wedstrijd. Een wissel die hij aangaf.”

.

Ook Dirk Kuyt werd gewisseld, terwijl Rick Karsdorp last had van zijn hamstring. “Maar Rick gaf aan dat hij door kon, dus we hebben hem laten staan”, stelde Van Bronckhorst. Tot slot over de wedstrijd: “Ik ben tevreden met het resultaat, bij vlagen ook met het spel. Dit geeft een goed gevoel richting Manchester United, ja.”

.

Bron: Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login