Nieuws

Van Beek kan verbeterd contract tekenen

on

Feyenoord wil het contract met Sven van Beek openbreken en hem voor langere tijd vast leggen. Zijn huidige overeenkomst loopt tot de zomer van 2016. De club is echter zo tevreden over Van Beeks prestaties dat ze hem langer aan Feyenoord willen verbinden, zo meldt AD Sportwereld.

De Rotterdammers willen zich eerst richten op de wedstrijd tegen Ajax aanstaande zaterdag.

,,Het is al tien jaar geleden dat wij in de Arena hebben gewonnen,” zegt de pas 20-jarige Van Beek. ,,Toen speelde ik dus nog in de jeugd van Sparta. Alle aandacht moet nu naar die wedstrijd, al zijn we natuurlijk blij dat wij het eerste duel na de winterstop hebben gewonnen. In de Kuip hadden we dit seizoen van Ajax moeten winnen. Het is nu de hoogste tijd dat het eens lukt.”

Daarna zou er ruimte zijn om Van Beek onder meer extra salaris aan te bieden. ,,Ik heb nog niet heel veel gehoord over het openbreken van mijn contract,” reageert Van Beek. ,,Maar als ze komen, zal ik de club duidelijk maken dat ik nog zeker een paar seizoenen hier wil voetballen. Plannen om te verkassen naar een grote competitie heb ik echt nog niet. Twee jaar geleden moest ik mij nog bewijzen en had ik helemaal geen contract. Nu gaat het opeens heel snel. Ik voel me dan ook heel goed bij Feyenoord.”

Bron: Ad.nl

IMG_7939.PNG

You must be logged in to post a comment Login