Nieuws

Van Beek: ‘We hebben als team voor elkaar gevochten’

on

Sven van Beek maakte zondag tegen Cambuur zijn rentree bij Feyenoord, nadat hij de afgelopen twee wedstrijden miste vanwege een bovenbeenblessure. De verdediger kon na afloop tevreden terugkijken op zijn terugkeer in het elftal, want Feyenoord hield de nul en boekte de vierde competitieoverwinning op rij. ‘We zijn op de goede weg’, vertelde Van Beek na afloop.

Dat Van Beek daadwerkelijk in actie zou komen in Leeuwarden was een beslissing die pas kort voor de wedstrijd werd genomen. ‘Ik heb de afgelopen periode natuurlijk niet veel getraind, maar het voelde goed en ik wilde graag voetballen’, vertelde hij.

Van Beek leek de wedstrijd goed te hebben doorstaan, want na afloop had hij geen last. ‘Toch was het in het veld even wennen’, bekende hij. ‘We verdedigden niet slecht, maar op sommige momenten waren we iets te makkelijk en gaven we onnodig kansen weg.’

Ook over het veldspel van Feyenoord was Van Beek kritisch. ‘We hebben vandaag niet zulk mooi voetbal laten zien, maar we hebben wel als team voor elkaar gevochten. Dat heeft uiteindelijk het gewenste resultaat opgeleverd. Zeker aan het begin van het seizoen is dat wel eens anders geweest, toen speelden we goed maar pakten we geen punten. We zijn nu op de goede weg en komen langzaam terug op de plek waar Feyenoord hoort te staan.

Bron: Feyenoord.nl

IMG_7939.PNG

You must be logged in to post a comment Login