Nieuws

Van Beek vreesde door blessure voor zijn carrière

on

Sven van Beek vreesde tijdens zijn lange absentie dat zijn carrière voorbij was. De 23-jarige verdediger van Feyenoord sukkelde liefst anderhalf jaar met een voetblessure.

“Het lastigste was dat ik soms niet wist waar ik stond. Ik werd van dokter naar dokter gesleurd, omdat niemand echt de juiste oplossing had om mij weer te laten voetballen”, zegt Van Beek tegen Voetbal Inside. “Uiteindelijk is het natuurlijk goed afgelopen, maar dat was wel het moeilijkste. Ik wist niet waar ik stond en wist niet of ik überhaupt nog wel kon voetballen.”

Die vrees leefde serieus bij Van Beek. “Ik moest elke keer vanaf nul beginnen en elke keer was er geen oplossing. Dan ga je wel eens nadenken: wat als?” Uiteindelijk werd een oplossing gevonden. “Dat was een stukje van mijn nop weghalen en een speciale zool. Je gaat allerlei dingen de schuld geven en dan ga je ook daar naar kijken.”

Van Beek lijkt razendsnel terug op niveau. Hij maakte afgelopen week een sterke indruk tegen Manchester City en FC Groningen. “Tot nu toe gaat het goed. Laat het maar even zo doorgaan.”

Bron: voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login