Nieuws

Van Beek voor het eerst opgenomen in voorlopige selectie Oranje

on

Sven van Beek is voor het eerst opgenomen in de voorlopige selectie van het Nederlands elftal. De verdediger behoort evenals Jordy Clasie en Kenneth Vermeer tot de voorselectie van Oranje voor de aanstaande EK-kwalificatiewedstrijden tegen Kazachstan en IJsland. De 20-jarige Van Beek kan dit seizoen rekenen op een basisplaats in het elftal van Fred Rutten. De door Feyenoord opgeleide verdediger kwam in alle zes de competitiewedstrijden van dit seizoen in actie.

Het Nederlands elftal speelt op 10 oktober de eerstvolgende interland, thuis tegen Kazachstan. Drie dagen later gaat de ploeg van bondscoach Guus Hiddink op bezoek in IJsland.

Tot de voorlopige selectie van Oranje behoren ook oud-Feyenoorders Jeffrey Bruma, Leroy Fer, Daryl Janmaat, Dirk Kuyt, Bruno Martins Indi, Robin van Persie, Stefan de Vrij en Georginio Wijnaldum.

De defintieve selectie van het Nederlands elftal wordt op vrijdag 3 oktober bekend gemaakt.

Jong Oranje
Feyenoord is met vier spelers vertegenwoordig in de voorselectie van Jong Oranje. Jean-Paul Boëtius, Elvis Manu, Terence Kongolo en Tonny Vilhena maken allen kans op een uitnodiging voor de dubbele ontmoeting met Jong Portugal in de play-off ronde om kwalificatie voor het EK. De wedstrijden tegen Jong Portugal worden gespeeld op 9 oktober (thuis) en 14 oktober (uit).

Bron; Feyenoord.nl

IMG_7939.PNG

You must be logged in to post a comment Login