Nieuws

Van Beek: ‘Van mij mocht De Vrij vertrekken’

on

De fout die hij maakte tegen Besiktas spookte de laatste dagen regelmatig door het hoofd van Sven van Beek. De Feyenoorder herstelde zich echter in het competitieduel met ADO Den Haag (1-0).

Van Beek heeft de fout, waarmee hij de nederlaag van Feyenoord in Istanbul inleidde, inmiddels achter zich gelaten. “Je kan wel blijven treuren, maar daar heb je niks aan”, zei hij tegen NUsport. “Je moet om leren gaan met het maken van fouten. Je moet er gelijk weer staan. Dat is voor een jonge speler als ik niet altijd even makkelijk, omdat je altijd alles goed wil doen in andermans ogen.”

“Ik kan wel tevreden zijn over mijn eigen optreden. Ik heb vandaag mijn mannetje gestaan in de verdediging, al moet ik af en toe wel wat feller zijn”, vervolgt Van Beek, die niet tevreden was over het spel van zijn ploeg tegen ADO. “We speelden niet goed, dat is duidelijk. Gelukkig scoort Mitchell (Te Vrede, red.) op het laatst nog, dat is het belangrijkste. We weten dat het niet mooi was en beter moet, maar bij ons gaat het om de drie punten. Die hebben we en dan vind ik het allang goed.”

De twintigjarige Van Beek profiteert van het vertrek van Stefan de Vrij (SS Lazio), maar heeft nog geen vaste plek. Tegen Besiktas speelde hij als rechtsback, maar in Den Haag trad hij aan in het centrum. “Ik ben het gewend om op beide posities te spelen, omdat ik dat in de jeugd ook heb gedaan. Van mij mocht Stefan vertrekken, dan had ik ook kans om te spelen. Als hij was gebleven, dan had ik nu waarschijnlijk op de bank gezeten.”

Bron: voetbalprimeur.nl

IMG_7939.PNG

You must be logged in to post a comment Login