Nieuws

Van Beek mist Jong Feyenoord: ‘Normaal kan je daar minuten maken’

on

Sven van Beek was waarschijnlijk de enige Feyenoord-speler die met een lach van het veld stapte na het met 3-1 verloren duel met Napoli. De 23-jarige verdediger maakte na zo’n zestien maanden blessureleed zijn rentree.

“Bij de kampioenswedstrijd van Feyenoord in De Kuip liep ik nog op krukken”, reageert Van Beek in De Telegraaf. “Nu zie ik in Napels anderen op krukken lopen”, verwijst hij naar Jan-Arie van der Heijden. Door het wegvallen van Van der Heijden en Eric Botteghin willen de fans weten hoe snel Van Beek er kan staan. “Maar daar heb ik met de medische staf nog niet over gepraat.”

“Ik ben nog even met het ‘nu’ bezig, voor mij is het vooral belangrijk dat ik er na bijna anderhalf jaar weer sta en dat ik net als anderen ook een jongensdroom werkelijkheid zie worden”, aldus de mandekker. “Want ook zonder mijn blessure betekende het alles voor mij om op een dag in de Champions League tegen de beste ploegen van Europa te staan.”

Van Beek baalt dat hij de afgelopen weken niet al ritme op kon doen bij de beloften.

“Normaal kan je minuten gaan maken in Jong Feyenoord. Jammer dat wij zo’n team niet hebben. Dan ben je dus aangewezen op partijen elf tegen elf. Ik hoefde me niet in te houden, alleen in het begin was ik een beetje onzeker. Omdat je denkt, er zal toch niet wéér iets gebeuren?”

Nu hij fit is heeft Van Beek veel in te halen. “Ik heb het mooiste succes afgelopen seizoen gemist. Misschien moet ik zeggen, ik ben het misgelopen. Maar ik ben er altijd geweest voor de jongens.”

Bron: voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login