Nieuws

Van Beek: ‘Ik wil gewoon spelen tegen Ajax’

on

Hoewel Sven van Beek met volle teugen genoot van zijn basisdebuut in de Champions League, is hij teleurgesteld over de uiteindelijke 1-2 nederlaag tegen Shakhtar Donetsk. Dat liet hij na afloop van de wedstrijd weten in gesprek met Ziggo Sport.

“Als kleine jongen heb ik er altijd van gedroomd om op dit podium te spelen. Heel speciaal”, aldus de centrale verdediger, die minder enthousiast was over de wedstrijd. “We begonnen goed en kwamen vroeg op voorsprong, maar door één stom momentje kom je al snel weer op 1-1. We moeten zuinig zijn: op het middenveld mag je nooit de bal verliezen, want het is meteen cruciaal. Verder hebben we een prima wedstrijd gespeeld, maar je hebt alleen niets.

Van Beek is weer helemaal terug nadat hij bijna anderhalf jaar afwezig is geweest met blessureleed. “Ik voel me sterk en goed. Ik ben de laatste twee wedstrijden weer gaan spelen en ik voel me prima verder. Of ik er drie in de week kan spelen? Het is te hopen, want er komt een mooie wedstrijd aan. Ik weet niet of het verantwoord is, maar ik wil gewoon spelen tegen Ajax.”

Bron: voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login