Nieuws

Van Beek en Nieuwkoop zijn klaar om speelminuten te maken

on

Sven van Beek en Bart Nieuwkoop zijn klaar om weer speelminuten te maken in het shirt van Feyenoord. ‘Zij zijn niet meer geblesseerd en trainen al een tijdje met de groep mee, maar hebben nu minuten en ritme nodig,’ zei trainer Giovanni van Bronckhorst vrijdagmiddag tijdens de persconferentie in De Kuip.

Het tweetal ontbreekt zaterdagavond dus nog in de wedstrijdselectie voor het thuisduel met NAC Breda. Steven Berghuis is niet van de partij vanwege een schorsing, terwijl Nicolai Jørgensen en Kenneth Vermeer in verband met blessures niet beschikbaar zijn voor trainer Giovanni van Bronckhorst.

De kans is groot dat Berghuis zaterdagavond door een echte buitenspeler wordt vervangen, zo gaf Van Bronckhorst vrijdagmiddag aan tijdens de persconferentie. ‘Dat is goed mogelijk, ja. Jens Toornstra is ook een optie voor die positie, maar dan eerder tegen de wat sterkere teams waarin je niet per se met drie pure aanvallers speelt.’

De wedstrijd tegen NAC Breda wordt zaterdag om 19:45 uur gespeeld in De Kuip.

Het duel is uitverkocht, maar via Feyenoord Ticket Exchange zijn nog wel seizoenkaarten te koop van supporters die er zaterdagavond niet bij zijn.

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login