Nieuws

Van Beek: ‘Dag na wedstrijd voelde ik me zwaar klote’

on

Na twee nederlagen tegen Besiktas is er zondag maar één resultaat goed genoeg voor Feyenoord: winst. De Rotterdammers willen de teleurstelling van het mislopen van de Champions League verwerken met een overwinning op ADO Den Haag.

“De dag na de wedstrijd voelde ik me echt zwaar kloten”, zegt Van Beek tegenover het Algemeen Dagblad. “Het was toch mijn fout waardoor we op 1-0 achter kwamen in Turkije. En we wilden zo graag verder in de Champions League. Maar de trainer gaf het al snel aan: de volgende wedstrijd staat alweer voor de deur.”

Vorig seizoen ging het voor Feyenoord mis in Den Haag. Rapformatie De Kraaien speelde toen hun hit ‘Ik vind je lekker’ zo lang door dat de start van de wedstrijd uitgesteld moest worden. De Kraaien staan alweer klaar voor een nieuw optreden. “Maar van dat soort dingen mogen wij niet meer schrikken”, zegt Van Beek met een grote glimlach op zijn gezicht. “Dit is Feyenoord, hier word je afgerekend op resultaten. Na twee nederlagen is het tijd voor een overwinning.”

Bron: voetbalprimeur.nl

IMG_7939.PNG

You must be logged in to post a comment Login