Nieuws

Van Beek baalt van vertrek Boulahrouz

on

Khalid Boulahrouz kwam afgelopen zomer naar Feyenoord, maar hij kwam amper aan spelen toe. In het hart van de defensie heeft Sven van Beek een vaste basisplaats. De jongeling weet dat de voormalig international een concurrent is voor zijn positie, toch baalt hij van het aanstaande vertrek van Boulahrouz.

“Ik heb veel van Boulahrouz geleerd”, zegt de twintigjarige Van Beek in gesprek met Metro. “Vooral om meedogenloos te zijn in de duels. Dan ben ik van mezelf al, maar op sommige momenten moet je nóg feller zijn. Daar heeft hij me goed bij geholpen. Ik vind het jammer dat hij weggaat.”

Waar Van Beek met Boulahrouz een concurrent ziet vertrekken, is hij zelf niet bezig met een afscheid van Feyenoord. De jonge centrale verdediger, in het bezit van een contract dat loopt tot de zomer van 2018, is van plan te blijven. “Dat is wel de bedoeling ja. Ik heb echt stappen gezet dit seizoen en wil die stijgende lijn volgend jaar doortrekken.”

De 33-jarige Boulahrouz, eerder actief voor onder meer Hamburger SV, Chelsea, VfB Stuttgart en Sporting Portugal, speelde dit seizoen in totaal zeventien officiële wedstrijden in het shirt van Feyenoord. Elf keer kwam hij in actie in de Eredivisie, de andere zes duels waren in Europees verband.

Bron: Voetbalprimeur.nl

  

You must be logged in to post a comment Login