Nieuws

Vakantiedrukte op Varkenoord houdt aan 

on

De vakantiedrukte op Varkenoord houdt aan. Donderdagmiddag wisten net als de afgelopen weken honderden supporters het trainingscomplex te vinden, om de spelers van Feyenoord van dichtbij aan het werk te zien. De fans zagen hoe de ploeg van Giovanni van Bronckhorst een ontspannen training afwerkte, met onder meer partijtjes voetvolley en het nodige hooghoudwerk.
De spelers die dinsdagavond met Jong Feyenoord een 4-1 competitiezege boekten op Jong VVV/Helmond Sport waren er ook weer bij op het trainingsveld. De supporters keken rijen dik toe op Varkenoord, waarbij een deel van de belangstellenden het bekijken van de groepstraining combineerde met een bezoek aan een van de twee Feyenoord Fanshops bij De Kuip.
Feyenoord treedt aanstaande zondag om 16.45 uur in een uitverkochte Kuip aan tegen Vitesse. In de aanloop naar het derde Eredivisieduel van het seizoen staan er voor de Rotterdammers nog twee groepstrainingen op het programma. De oefensessie van vrijdag wordt achter gesloten deuren afgewerkt, waar supporters zaterdagochtend om 10.30 uur bij de afsluitende training voor het duel met de Arnhemmers weer van harte welkom zijn.
Bron: Feyenoord.nl

  

You must be logged in to post a comment Login