Nieuws

Vader Vilhena: ‘Wij bepalen zelf de toekomst’ 

on

Jens Toornstra tekende zaterdagavond in de eenzijdige Rotterdamse voetbalderby tussen Feyenoord en Excelsior (3-0) voor drie assists. Aanvoerder Dirk Kuyt maakte weer twee doelpunten en is nog maar twee goals verwijderd van twintig competitietreffers. Maar Tonny Vilhena dicteerde de wedstrijd.
.

Vanuit de bus zagen de spelers van Excelsior in de Kuip hun kwelgeest Tonny Vilhena voorbij lopen. De 21-jarige middenvelder had in de Rotterdamse derby gespeeld met het middenveld van Excelsior. Het was waarschijnlijk zijn laatste derby in het shirt van Feyenoord.   

.

Eind januari schotelde technisch directeur Martin van Geel de linkspoot nog een nieuw driejarig contract voor in de Kuip. Hoewel er nooit een officieel ‘nee’ klonk, beseft de directie van Feyenoord dat de kans dat Vilhena bijtekent nihil is. Het was één van de redenen waarom er alvast een nieuwe middenvelder in de persoon van Renato Tapia werd weggeplukt bij FC Twente.

  .

Goudzoekers

Inmiddels wapent de familie Vilhena zich tegen de vele goudzoekers die zich plotseling massaal op de transfer van de aanvoerder van Jong Oranje hebben gestort. ,,Dan hoor ik weer dat mensen zich namens ons bij een club hebben gemeld met een zogenaamd mandaat dat ik zou hebben afgegeven”, zucht vader Toy. ,,Totale onzin. Ongelooflijk zelfs. Tonny heeft geen zaakwaarnemer, dat doe ik. Maar mensen proberen ongegeneerd met leugens ergens binnen te komen om geld te verdienen. Maar ik vertel nu: dat laten we niet gebeuren. Niet over de rug van mijn zoon. Wij bepalen zelf de toekomst, daar hebben we geen mensen bij nodig die de boel willen bedriegen.”   

.

Bron: Ad.nl

  

You must be logged in to post a comment Login