Nieuws

Vader Vilhena: ‘Tonny zat niet in Engeland, het was Depay’

on

Tonny Vilhena (19) is niet blij met de suggestie dat hij onlangs met een privé-helikopter naar Engeland zou zijn gevlogen door Stellar Group, het makelaarskantoor dat ook betrokken was bij de overgang van Gareth Bale naar Real Madrid.

Volgens De Telegraaf zou de linksbenige middenvelder samen met collega-Feyenoorders Jean-Paul Boëtius en de broers Terence en Rodney Kongolo vanuit een skybox de wedstrijd Arsenal – Chelsea hebben bekeken.

Niks van waar, verkondigde vader Toy Vilhena vanmiddag luid en duidelijk na de training van Feyenoord tijdens het trainingskamp in Marbella. Volgens Vilhena is er sprake van een misverstand: ‘Tonny zat niet in Engeland bij die wedstrijd, maar Memphis Depay van PSV’, aldus de vader van de Feyenoorder tegen Voetbal International.

‘Dat weet ik, omdat we samen op de bank naar de wedstrijd zaten te kijken toen Depay een berichtje stuurde: kijk eens waar ik zit! Dus we kijken heel vreemd op dat er nu ineens in de krant staat dat Tonny ook met een helikopter opgehaald zou zijn. Het is onwaar en het zorgt voor weer onrust. Heel jammer dit.’

Vilhena senior bevestigt wel dat zijn zoon op het punt staat om in zee te gaan met de Stellar Group. Onlangs brak de jeugdinternational met zaakwaarnemer Mino Raiola.

Bron: Vi.nl

20140108-204215.jpg

You must be logged in to post a comment Login