Nieuws

Vader en zoon gezocht die mee willen werken aan nieuwe campagne

on

Feyenoord is in samenwerking met hoofdsponsor Opel op zoek naar een vader en zoon, die samen een rol willen spelen in een prachtige nieuwe campagne. Een onderdeel hiervan is dat je samen met je zoon wordt vereeuwigd op een metersgroot doek dat aan De Kuip komt te hangen! De afbeelding hierboven geeft je een idee hoe het er ongeveer uit komt te zien.

De foto voor het megadoek wordt gemaakt door Ruud Baan, een internationaal vermaarde fotograaf, die al veel bekende sporters – waaronder Cristiano Ronaldo en Robin van Persie – heeft gefotografeerd voor grote merken. Van kleins af aan is Ruud Feyenoord-supporter, waardoor hij als geen ander weet op welke wijze hij het Feyenoord-gevoel moet vastleggen.

Wil jij meedoen?
Vul dan de velden in op www.feyenoord.nl/opel-actie en upload een foto van jezelf met je zoon. Feyenoord maakt een selectie van de leukste foto’s en nodigt tien koppels uit voor een fotoshoot. Deze zal plaatsvinden op woensdagmiddag 30 oktober 2013 in De Kuip voor de wedstrijd tegen HSV Hoek. Houd die datum dus vrij in je agenda. Feyenoord neemt 28 oktober 2013 voor 17.00 uur telefonisch contact op met de tien geselecteerde koppels.

Deelnemen kan tot en met zondag 27 oktober 2013 23:00u

Bron; Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login