Feyenoordinbeeld

UPDATE STORING KAARTVERKOOP EUROPA LEAGUE

on

Feyenoords ticketingpartner Eventim stelt de problemen te hebben achterhaald, die ervoor zorgden dat de kaartverkoop voor de Europa League-thuiswedstrijden zaterdag ontaardde in een chaos en moest worden stopgezet.
.

De technische problemen zijn volgens Eventim inmiddels ook verholpen, zodat Feyenoord met de ticketingpartner een plan de campagne kan opstellen hoe en wanneer de verkoop van de passe-partouts aan seizoenkaarthouders in de loop van komende week nu wel goed en gecontroleerd te laten verlopen. Zodra daarover meer bekend is zal Feyenoord hierover uiteraard nader informeren via de website. Dit zal naar verwachting maandag aan het einde van de dag of dinsdag het geval zijn.

.

Het is zaterdagochtend slechts enkele honderden supporters gelukt een passe-partout aan te schaffen voor de Europese thuisduels. Verder is duidelijk dat bij sommige supporters die probeerden kaarten aan te schaffen wel geld is afgeschreven, maar dat zij door de storing vervolgens geen bevestiging van hun bestelling hebben ontvangen. Ook hierover zal Feyenoord met Eventim overleggen hoe dit zo snel mogelijk en goed kan worden opgelost.

Bron:  Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login