Feyenoordinbeeld

UPDATE SAMENWERKING FEYENOORD EN VIAGOGO

on

Feyenoord en viagogo hebben een principeakkoord bereikt over het continueren van de samenwerking. Dat betekent dat het voor seizoenkaarthouders die niet naar een thuiswedstrijd kunnen op korte termijn weer mogelijk is om hun kaart aan te bieden aan medesupporters.
.

Tot en met vorig seizoen was het voor seizoenkaarthouders mogelijk om voorafgaand aan een thuiswedstrijd via viagogo hun seizoenkaart aan te bieden aan andere supporters, indien ze zelf niet in de gelegenheid waren deze thuiswedstrijd te bezoeken. Dit seizoen was die mogelijkheid er vooralsnog niet, omdat Feyenoord en viagogo het niet eens werden over een nieuwe overeenkomst.

.

Het is voor seizoenkaarthouders nog niet mogelijk hun kaart beschikbaar te stellen voor Feyenoord – Ajax. Dit omdat – nadat beide partijen het eens werden – het te kort dag is het verkoopproces volledig in te richten voor de wedstrijd van aankomende zondag. Feyenoord en viagogo hopen dit volgende week te realiseren, zodat het (ver)kopen van kaarten wel mogelijk is voor sc Heerenveen-thuis, de eerstvolgende competitiewedstrijd in De Kuip na de Klassieker.

.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login