Nieuws

Update Rome: eerste vliegtuig vol voor 1-daagse vliegreis naar Rome

on

Wie ons twitteraccount @Feyenoordnet volgt, had het misschien al door; onze reizen zijn in trek en de aanmeldingen om 19 februari a.s. mee te gaan naar Rome volgen elkaar snel op. Zo snel dat we niet alleen met zekerheid kunnen zeggen dat er voldoende animo is om ons 1-daags arrangement door te laten gaan maar ook dat deze zelfs al helemaal volgeboekt is.

Op voorhand hebben we op dit droomscenario ingespeeld door een tweede vliegtuig voor deze reis achter de hand te houden. Dat betekent dat u zich nog gewoon kunt inschrijven voor de 1-daagse vliegreis. De eerste 189 supporters die zich ingeschreven hebben zullen we op korte termijn benaderen over de betalingscondities.

Ook onze 2-daagse vliegreis gaat snel de goede kant op. Er zijn daar nog wel wat aanmeldingen benodigd maar we hebben goede hoop dat ook dat gaat goedkomen. Er zijn inmiddels 92 aanmeldingen.

Voor wat betreft onze busreis hebben we tot slot ook goed nieuws. Er zijn voldoende aanmeldingen binnen om de eerste bus te laten rijden! Ook daarvoor geldt, we hebben meer bussen achter de hand en zullen de eerste 42 supporters die zich hebben ingeschreven op korte termijn benaderen over de betalingscondities.

Gaat u ook mee met de FSV naar Rome? Voor meer informatie verwijzen we u graag naar ons reisaanbod. Klik daarvoor hier!

Bron: Feyenoordnet.nl

IMG_8396.PNG

You must be logged in to post a comment Login