Nieuws

Update: Pelle voor drie miljoen naar Feyenoord

on

Pelle maakt toch definitief de overstap naar Feyenoord. De Italiaanse aanvaller zal in Rotterdam een vierjarig contract ondertekenen en kost de club drie miljoen euro.

Bericht 9.00 uur: De clubleiding van Feyenoord doet er momenteel alles aan om Graziano Pelle definitief aan zich te binden. De Italiaan moet worden losgeweekt bij het Italiaanse Parma.
De Rotterdammers beschikken niet over een dusdanig budget dat Pelle zonder enige moeite kan worden aangetrokken. Ze hebben daarom reeds alle wegen bewandeld en gaan een maximale poging doen om Pelle los te weken bij Parma. Zelf zou Pelle niet onwelwillend tegenover een transfer staan.

Technisch directeur Martin van Geel kon nog niet veel zeggen over de zaak. “Ik moet daarover op dit moment zwijgen. Ik kan er geen enkel commentaar op geven, hoe graag ik dat ook zou willen”, zegt de td, die hoopt op een ja-woord van zowel Parma als Pelle, zaterdag in De Telegraaf.
Bij een transfer krijgt AZ ook nog het nodige geld. De Alkmaarders hebben namelijk nog een miljoen euro te goed van Parma, dat in de Serie A in financieel zwaar weer verkeert.

UPDATE 9.30 uur: Het Algemeen Dagblad meldt dat Feyenoord zaterdag nog gaat bekendmaken dat het Graziano Pelle definitief aan zich zal binden. De club heeft daarvoor een driejarig contract moeten afkopen, maar zou de spits, die in vijftien wedstrijden viertien keer scoorde, komend seizoen niet willen missen. Verder meldt Voetbal International dat Feyenoord met Parma en Pelle een mondelinge overeenkomst heeft. De Rotterdammers zijn bereid een vierjarig contract op te stellen.

UPDATE 10.25 uur: De geruchten deden al de ronde en het Algemeen Dagblad heeft deze bevestigd. Graziano Pelle maakt inderdaad de overstap naar Feyenoord, dat drie miljoen euro voor hem neertelt. In Rotterdam tekent de Italiaanse goaltjesdief een vierjarige verbintenis.

UPDATE 10.29 uur: Voetbal International meldt dat AZ vooralsnog kan fluiten naar haar geld. Volgens het medium worden de Alkmaarders namelijk niet bij de deal betrokken. AZ heeft nog een miljoen euro te goed van Parma, dat in 2011 niet het volledige transferbedrag aan AZ betaalde.

Bron: ElfVoetbal.nl

You must be logged in to post a comment Login