Nieuws

Update georganiseerde reizen naar Glasgow, Bern en Porto

on

Direct na de loting zijn we aan de slag gegaan om alle reisopties voor de uitwedstrijden in de groepsfase van de Europa League te bekijken. Met name voor de wedstrijden in Glasgow en Porto kregen we veel verzoeken tot een vlieg- of busreis.

Van de maatschappijen die vorige vliegreizen hebben uitgevoerd, hebben we te horen gekregen dat ze voor de uitwedstrijd in Glasgow geen vliegtuig beschikbaar hebben op de wedstrijddag. Daar balen we enorm van. We zijn meteen verder gaan kijken maar ook via andere maatschappijen is het ons niet gelukt om een betaalbare vliegreis te vinden. Dat betekent dat vliegen helaas geen optie is.

Gelukkig is het ons wel gelukt om een busmaatschappij te vinden waarmee we naar Glasgow kunnen reizen. Het is een heel eind, maar we zijn er erg blij mee. Begin volgende week komen we met meer informatie en prijzen over onze busreis naar Glasgow.

Zoals eerder gecommuniceerd zijn we voornemens om naar Bern bussen te laten rijden en zijn we nog druk in de weer met een vliegreis naar Porto. We hebben goede hoop dat ons dat gaat lukken, maar kunnen en willen dat pas bevestigen als ook de laatste hobbels zijn genomen. Zodra er meer bekend wordt over reizen naar Bern en Porto komen we met een update.

Hoe reis je mee?

Met de club hebben we afgesproken dat je bij de aankoop van je kaart direct een van onze reizen kunt selecteren. De verkoop van onze reizen loopt dus via Feyenoord.nl. Uiteraard krijg je als lid van FSV De Feijenoorder ledenvoordeel op de reis. Het ledenvoordeel zal door ons aan je worden teruggestort. Wil jij ook korting op onze reizen? Klik hier en word Feijenoorder.

Bron: DeFeijenoorder.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login