Nieuws

‘United heeft de beste papieren voor overname Feyenoord-verdediger’

on

De kans is aanwezig dat Feyenoord komende zomer een getalenteerde verdediger kwijtraakt aan een Engelse topclub. Het Manchester United van manager Louis van Gaal zou serieus geïnteresseerd zijn in Terence Kongolo. De ploeg zou volgens The Daily Star de beste papieren hebben voor de overname van Kongolo.

Van Gaal is een groot bewonderaar van de twintigjarige Kongolo, die centraal in de verdediging en als linksback kan spelen. Naast United zijn er echter meer clubs geïnteresseerd in de jonge international. Manchester City en Southampton zouden ook hun zinnen op Kongolo hebben gezet. Bij Southampton zou Kongolo Ronald Koeman tegenkomen.

Onder Koeman brak Kongolo vorig seizoen definitief door bij Feyenoord. United zou echter zeer serieus in de markt zijn voor Kongolo, die vorig jaar debuteerde als Nederlands international onder toenmalig bondscoach Van Gaal. Of Feyenoord Kongolo laat gaan is echter nog maar de vraag. Hij heeft nog een contract tot medio 2017, maar Feyenoord wil die tot medio 2020 verlengen.

Bron: soccernews.nl

image

You must be logged in to post a comment Login