Feyenoordinbeeld

Unieke huwelijksvoltrekking op middenstip Kuip

on

Veel Feyenoordsupporters kunnen zeggen: ‘Ik was erbij toen Feyenoord in 1970 de Europacup pakte’. Nog veel meer kunnen er zeggen: ‘De UEFA-cup in 2002, dat moment in De Kuip zal ik nooit vergeten.’ Er zijn er echter maar twee op de hele wereld die kunnen zeggen: ‘Ons ja-woord op de middenstip van De Kuip, dat was het mooiste moment van ons leven.’ Die geluksvogels zijn Johan Klomp (31) en Anita Nieuwets (32) uit Moerkapelle.
.

De twee – fanatieke Feyenoordsupporters – gaven elkaar zaterdagmiddag even na vier uur ’s middags het jawoord op het heilige gras van de voetbaltempel aan de Maas bij Brienenoord. In bijzijn van al hun familie en vrienden werden ze op de ‘beste grasmat van Nederland’ officieel man en vrouw. Ze gaven elkaar het ja-woord in een wit prieel in de middencirkel en icoon Lee Towers zong ze toe.  

.

Trouwen in De Kuip, kan dat tegenwoordig? Ja, maar het is slechts een eenmalige actie, bedacht en volledig betaald door hoofdsponsor Opel. Van de jurk tot de ringen, van de bruidstaart tot het feest, alles is voor de twee en hun familie verzorgd. 

.

Droombruiloft

Het enige wat Johan daarvoor heeft gedaan was meedoen aan een prijsvraag van Opel: waarom verdien je een droombruiloft in De Kuip? Johan besloot een kansje te wagen. ,,Ik zei altijd: ik ga niet trouwen, tenzij het in de Kuip kan. Eigenlijk als een soort smoesje, want die wens zou toch nooit uitkomen.” 

.

Die wens kwam dus wel uit. En hoe. Uit ruim 200 trouwlustige Feyenoord-stellen koos Opel drie weken geleden het verhaal van Johan en Anita. Maar zou ze ‘ja’ zeggen? Dat deed ze, de moeder van zijn drie kinderen Dani (6), Mano (5), Figo (1). Volmondig.  
Anita: ,,Ik vind het geweldig. Vooral ook, omdat het zoveel voor Johan betekent. Ik weet hoe gek hij is op alles wat met Feyenoord te maken heeft.” 

.

Een trouwdag is niet compleet zonder een bijzondere huwelijksnacht. En ook daar is voor gezorgd. Het kersverse echtpaar overnacht in de spelerstunnel van De Kuip.

.

Bron: Ad.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login