Nieuws

‘Uitgesloten dat Mathijsen ooit voor NAC gaat spelen’

on

De afgelopen dagen werd Feyenoord-verdediger Joris Mathijsen veelvuldig gelinkt aan NAC Breda. De club uit Brabant zou hebben geïnformeerd naar de mogelijkheden voor het huren van de 84-voudige international die sinds 2012 uitkomt voor Feyenoord. Volgens Juzzt Football, het management van Mathijsen, is dit echter uitgesloten.

Zaakwaarnemer Rodger Linse voelde zich genoodzaakt om op het gerucht te reageren: ,,Joris heeft het nog steeds ontzettend naar zijn zin bij Feyenoord. Hij is bijna hersteld van zijn kuitblessure en verwacht nog steeds van waarde te kunnen zijn voor de club.”

Op de vraag of Mathijsen open zou staan voor een overstap naar NAC Breda, mocht hij in de toekomst een stap willen maken, was Linse helder: ,,Wie Joris kent en enigszins op de hoogte is van de sentimenten in het Brabantse weet dat dit nooit zal gebeuren. Hij heeft vanaf zijn twaalfde bij Willem II gespeeld en is er praktisch opgegroeid. Spelen voor NAC Breda is in zijn geval dus uitgesloten.”

Linse: ,,We reageren normaal gesproken nooit op transfergeruchten. Gezien het sentiment in dit specifieke geval leek het ons echter raadzaam dit eenmalig te doen.”

Bron: ad.nl

IMG_6443.PNG

You must be logged in to post a comment Login