Nieuws

Uitgedunde groep op woensdagtraining

on

Ronald Koeman heeft woensdagochtend een kleine groep kunnen verwelkomen op het trainingsveld op Varkenoord. Nadat de spelers eerst binnen een training hadden afgewerkt, stonden er buiten onder meer verschillende loopoefeningen op het programma. Hieraan namen ook de spelers deel die afgelopen maandag in actie kwamen met Jong Feyenoord/Excelsior tegen Jong FC Twente (1-1). De spelers die vorige week internationale verplichtingen hadden kregen woensdag rust.

Naast de spelers die met de beloften meespeelden, trainden alleen Jean-Paul Boëtius, Anass Achahbar, Miquel Nelom en Wesley Verhoek volledig mee. Voor hen stond onder meer een partijspel op een klein veld op het programma, waarbij de doelen werden verdedigd door Kostas Lamprou en Boy de Jong.

Erwin Mulder had tegen die tijd het trainingsveld al verlaten. De keeper, die op de terugweg is na een voetblessure, had daarvoor wel volledig meegedaan met verschillende keepersoefeningen onder leiding van Patrick Lodewijks.

De eerstvolgende training van Feyenoord in de aanloop naar de uitwedstrijd tegen AZ staat aanstaande donderdag om 10.30 uur op Varkenoord op het programma.

Bron: feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login