Nieuws

UEFA deelt opnieuw boete uit

on

De wedstrijd Feyenoord – Sevilla FC was op verschillende vlakken een memorabele avond. Niet alleen door de winst op de titelhouder van de Europa League en het behalen van de knock-out fase van het toernooi, maar ook door de massale en positieve steun van het legioen gedurende de gehele wedstrijd.

Voorafgaand aan de wedstrijd zat de sfeer er al goed in door het gezang, het optreden van DJ Paul Elstak en een prachtige groot doek op de Gerard Meijer Tribune tijdens de opkomst van de spelers. Helaas ontnam een grote hoeveelheid rookpotten op de parterretribunes deels het zicht op de grootse sfeeractie waaraan drie weken lang is gewerkt door tientallen supporters.

Het afgestoken vuurwerk (o.a. fakkels en rookpotten) is de UEFA niet ontgaan, evenals het gooien van voorwerpen richting het veld. Door dit gedrag van enkele supporters wordt Feyenoord telkens blootgesteld aan grote risico’s.

Feyenoord heeft hiervoor inmiddels een boete van 15.000 euro ontvangen van de UEFA Control, Ethics and Disciplinary Body. Het totaal aan ‘UEFA boetes’ is hiermee dit seizoen gestegen tot 80.000 euro.

Bron: Feyenoord.nl

IMG_8526.PNG

You must be logged in to post a comment Login