Nieuws

Trotse Kuyt: ‘Het interesseert ons niet wat de rest doet’

on

Drie dagen na de nederlaag in Amsterdam scoorde Feyenoord vanavond er lustig op los tegen Go Ahead Eagles (8-0). ,,We wilden zoveel mogelijk goals maken, omdat we weten dat het doelsaldo virtueel een extra punt kan opleveren”, zei aanvoerder Dirk Kuyt. ,,Daarom zijn we vol gas door gegaan.”

.

Toen de Feyenoorders bij rust de spelerstunnel inliepen met een stand van 5-0 op het scorebord, hoorden ze ‘tien, tien, tien!’ door De Kuip galmen. Zo ver kwam het niet, maar de Rotterdammers voerden het verschil in doelsaldo met Ajax wel op naar vijftien treffers. ,,We wilden Go Ahead vanaf het begin bij de strot grijpen en niet meer los laten”, zei Kuijt. ,,Ik ben trots op deze uitslag.”

.

Kuyt: ,,Maaskant zei in de tunnel in de rust dat het zo wel genoeg was geweest. Hij zette Go Ahead Eagles nog verdedigender neer en toch maakten we nog drie goals. Dat zegt iets. Zondag in de Arena viel er niets te halen. Daar moeten we eerlijk in zijn. Maar dit was een mooie avond. Ja, Ajax 4-1. Maar eigenlijk interesseert ons het niet wat de rest doet. We kijken naar onszelf, dat roepen we al een tijdje. En het is echt zo.”

.

Bron: Ad.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login