Nieuws

Troost: ‘Binnen enkele weken nieuwe directie’

on

Jaap Stam stapte maandag op bij Feyenoord. Verslaggever Frank Stout sprak met ad interim technisch directeur Sjaak Troost over de situatie bij de Rotterdammers. Volgens Sjaak Troost loopt de situatie langer dan alleen na de 4-0 nederlaag tegen Ajax op zondagmiddag.

“Je moet eigenlijk denken aan de laatste week”, legt Troost uit. “Toen had ik een goed gesprek met Jaap. Hij uitte wel een beetje zijn zorgen. ‘Kan ik wel genoeg brengen om Feyenoord beter te laten voetballen’. Dat gesprek eindigde plezierig en vol vertrouwen, tot vanmiddag. Toen meldde hij dat hij het niet meer zag zitten.” 

Dat het bij Feyenoord rommelt is duidelijk. Naast een ad interim technisch directeur, ad interim algemeen directeur lijkt het er ook op dat er aanstaande zondag tegen VVV een ad interim hoofdcoach op de bank zit. Volgens Troost duurt die situatie niet lang meer. “We zijn achter de schermen lang bezig met het creëren van een voltallige selectie voor de directie. Binnen enkele weken zal er een nieuwe directie gepresenteerd worden.” Troost wilde niet ingaan op namen. 

Bron: Rijnmond.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login