Nieuws

‘Treurig dat Koeman en selectie niet bij verjaardag Willem waren’

on

Willem van Hanegem vierde donderdagmiddag zijn verjaardag bij Feyenoord en voor de oud-speler was het een weerzien met oude bekenden. Toch waren er ook een aantal noemenswaardige afwezigen, zo heeft Sjoerd Mossou naar buiten gebracht in zijn column voor het Algemeen Dagblad.

Terwijl Van Hanegem zijn verjaardag vierde en een groot aantal oud-spelers van Feyenoord aanwezig waren, ontbrak trainer Ronald Koeman. Naast dat de oefenmeester niet aanwezig was, was er geen enkele speler van de huidige selectie van de Rotterdammers aanwezig op de verjaardag van de voormalig Feyenoord-speler.

Mossou vindt het zeer apart dat geen enkele speler en zelfs Koeman niet op was komen dagen. Zeker gezien er zelfs Ajacieden en PSV’ers af waren gekomen op de zeventigste verjaardag van Van Hanegem. “Dat er binnen de clubleiding van Feyenoord niemand is die Koeman en zijn spelers keihard bij de ballen pakt en meesleurt, zegt veel – en misschien zegt het zelfs wel alles. Treurig is het”, zo besloot de columnist.

Bron: Soccernews.nl

20140222-173020.jpg

You must be logged in to post a comment Login