Nieuws

Transfer Fer naar Everton definitief van de baan

on

De overgang van Leroy Fer van FC Twente naar Everton is van de baan. Dat hebben beide clubs woensdag bevestigd. Eerder deze week maakte Everton bekend dat het een overeenkomst met Twente had bereikt over een overgang van de middenvelder. Later werden er echter andere eisen gesteld waardoor de overgang onzeker werd. Voor ex-werkgever Feyenoord is de afgeketste transfer ook vervelend nieuws: de club uit Rotterdam-Zuid loopt ruim zes ton mis.
“Het is van de baan nu”, laat Joop Munsterman aan TC Tubantia weten. “Op voorhand willen wij spelers niet tegenhouden. Maar Everton heeft het dermate lang gerekt dat we er nu klaar mee zijn. Leroy blijft bij FC Twente.” De club uit Enschede zal zich zodoende niet versterken met Filip Djuricic en/of Claudemir. “Wij zijn klaar nu, gaan ook verder niemand meer kopen.”
Feyenoord kan nu ook niet meer rekenen op een financiële meevaller. Door het afketsen van de transfer lopen de Rotterdammers een opleidingsvergoeding en een deel van de transfersom mis. Het bedrag kwam rond de 600.000 euro uit.

Bron: Voetbalzone.nl

You must be logged in to post a comment Login