Nieuws

‘Transfer Dost van de baan, maar Guidetti volgen we nog’

on

Feyenoord rekent niet meer op de komst van Bas Dost als opvolger van Graziano Pellè. Volgens technisch directeur Martin van Geel is de transfer van de VfL Wolfsburg-spits definitief van de baan.

“Zoals het er nu (afgelopen maandag, red.) naar uitziet wel”, zegt Van Geel in gesprek met Voetbal International. “Of je zou moeten denken aan een huurconstructie, maar zulke zaken worden altijd pas laat gedaan, bijvoorbeeld als een club en een speler tegen het sluiten van de transfermarkt bereid zijn wat meer water bij de wijn te doen om te voorkomen dat zo’n jongen bij zijn eigen club weer een jaar op de bank komt te zitten.”

Nu er een streep gezet kan worden door Dost, blijven er twee kandidaten over. Voor Duvan Zapata van Napoli reisde Van Geel naar Italië af. “Ik lieg niet, dus ook nu niet: ik ben in Napels geweest, maar hoe onderhandelingen verlopen, daarop ga ik nooit in. Dus nu ook niet.” De andere optie is publiekslieveling John Guidetti. “Ook met Guidetti praten we, ja. Hij traint al de hele voorbereiding mee met City en valt af en toe in. Dat ik dit zeg, duidt erop dat we hem intensief volgen.”

Bron: Soccernews.nl

20140806-111131-40291227.jpg

You must be logged in to post a comment Login