Nieuws

Trainingsveld in Dubai omgetoverd tot soort Varkenoord

on

Feyenoord is dinsdag warm welkom geheten op het Nad Al Sheba sportcomplex, waar de ploeg deze week haar trainingen afwerkt. Het hele complex, waar afgelopen week nog Real Madrid en AC Milan trainden, was omgetoverd tot een soort Varkenoord in Dubai, met grote Feyenoord-banners langs het veld en er omheen. Het grote verschil was niet alleen de temperatuur – het kwik schommelde rond de 25 graden Celsius – maar ook de omgeving. Zo wordt het terrein naast het trainingsveld van Feyenoord normaal gesproken gebruikt voor kamelenraces.

Feyenoord werd op het complex welkom geheten door Hamad M bin Mejren, directeur van het Dubai Events en Convention Bureau, op wiens uitnodiging het team deze week in Dubai verblijft. Mejren is een goede bekende van Giovanni van Bronckhorst en volgt Feyenoord in die hoedanigheid op de voet. ‘Alle wedstrijden van Feyenoord worden hier uitgezonden’, glimlachte hij langs de lijn van het trainingsveld. ‘We zijn er heel blij mee dat we Feyenoord deze week in Dubai mogen ontvangen, zodat ook de Nederlandse voetballiefhebbers kunnen zien wat een fantastische plek dit is om naartoe te komen.’

De directeur zag even later alle 26 spelers die deze week zijn meegereisd naar Dubai het veld betreden, waar Feyenoord onder stralend blauwe lucht een eerste, korte training afwerkte. De groep werd voor een groot deel van de sessie opgedeeld in drieën, voor verschillende positiespelen. Patrick Lodewijks nam ondertussen de vier meegereisde keepers onder handen.

Bij terugkeer in het spelershotel staat voor de Feyenoorders het eerste persmoment van deze week gepland. Meegereisde journalisten krijgen hier de kans om spelers te interviewen over de week in Dubai.

Bron: Feyenoord.nl

IMG_9129.JPG

You must be logged in to post a comment Login