Nieuws

Trainersstaf Feyenoord Academy 2023-2024: Van Persie hoofdcoach Onder 18

on

De trainersstaf van de bovenbouw van Feyenoord Academy is rond. Robin van Persie en Brian Pinas hebben het komend seizoen Feyenoord Onder 18 onder hun hoede. Zij zijn tevens verantwoordelijk voor het Onder 19-team, dat aan de UEFA Youth League gaat deelnemen. Van Persie en Pinas zullen worden geassisteerd door de ervaren Nico Romeijn, die onder andere geruime tijd voor de KNVB actief is geweest en een aantal jaar heeft gewerkt voor US Soccer.

Romeijn gaat op Varkenoord ook als Specialist Development Coach aan de slag. In die rol zal hij een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de coaches. Met de aanstelling van Miguel Dingjan ten slotte, als nieuwe trainer van Feyenoord Onder 14, is de trainersstaf van de bovenbouw van Feyenoord Academy voor het seizoen 2023-2024 rond. De 26-jarige in Spijkenisse geboren trainer komt over van Almere City FC, waar hij het afgelopen seizoen de Onder 14 onder zijn hoede had. 

Henk Brugge wordt vanaf het nieuwe seizoen toegevoegd aan de trainersstaf van Feyenoord Onder 21, die verder bestaat uit hoofdcoach Melvin Boel en assistent-trainer Ulrich van Gobbel. Daarnaast gaat de 45-jarige Emmeloorder zich in de rol van Specialist Transition Coach als aanspreekpunt fungeren voor de Academy-spelers die op regelmatige basis afwisselend bij Feyenoord 1 en Onder 21 trainen. 

Erik van der Ven traint het komend seizoen de Onder 16. Hij volgt daarmee het duo Van Persie/Pinas op. Van der Ven komt over van de Onder 14. In zijn nieuwe rol zal hij net als dit seizoen worden geassisteerd door Ashley van den Dungen.

De trainersstaf bovenbouw van Feyenoord Academy voor het seizoen 2023-2024:
Feyenoord O21: Melvin Boel/Ulrich van Gobbel/Henk Brugge
Feyenoord O18/O19: Robin van Persie/Brian Pinas/Nico Romeijn
Feyenoord O17: Davey van den Berg/Arnold Scholten 
Feyenoord O16: Erik van der Ven/Ashley van den Dungen
Feyenoord O15: David Toxopeus/Errol Refos
Feyenoord O14: Miguel Dingjan/Samuel Scheimann
Feyenoord O13: Martijn den Haan/Jeffrey Oost

Specialisten:
Assistent-trainer/senior coach: Cor Adriaanse
Specialisten-trainer: Gaston Taument
Coördinator keepers: Oscar Moens
Keeperstrainer: Tim van der Linden
Keeperstrainer: Boy de Jong
Performance trainer: Jonas Heirbaut
Revalidatietrainer: Jan Müller
Loop- en coördinatietrainer: Karin Mennen

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply