Nieuws

Trainer Jeffrey Oost al meer dan 25 jaar in dienst bij Feyenoord

on

Trainer Jeffrey Oost is op 1 juli 2019 aanstaande 25 jaar officieel in dienst van Feyenoord. Om die reden werd de huidige jeugdtrainer en scout van Feyenoord Academy vorige week gehuldigd, tijdens jaarlijkse seizoensafsluiting van de jeugdopleiding. Uit handen van Academy-manager Raymond van Meenen en hoofd opleidingen Stanley Brard ontving Oost een bijbehorende oorkonde en een bos bloemen.

Eigenlijk is Oost al langer werkzaam voor jeugdopleiding van Feyenoord. In de zomer van 1992 kwam de toen nog jonge trainer – in het kielzog van toenmalig trainer Wim Jansen – over van SVV. Als trainer van Sportclub Feyenoord D1 was Oost de eerste twee seizoenen nog in dienst van de amateurtak van Feyenoord, en dus is de oud-voetballer van Oliveo en SVV al ruim 27 jaar verbonden aan Feyenoord.

Tussen 1992 en 2005 was hij actief als trainer van Feyenoord Onder 12, Onder 13 en Onder 15.  Tussen 2005 en 2007 was hij technisch coördinator van Feyenoord Fetteh Football Academy in Ghana. Hierna keerde Oost terug naar Nederland en trainde hij Feyenoord Onder 15. Sinds het seizoen 2017/18 is Oost actief als assistent-trainer en als scout. 

‘Plezier en prestatie gaan wat mij betreft hand in hand. Ik doe mijn werk bij Feyenoord altijd met ontzettend veel plezier en hoop dat ook op de spelers te kunnen overbrengen,’ aldus Oost. Een staande ovatie van alle collega’s en overige aanwezige betrokkenen bij Feyenoord Academy viel hem na deze woorden ten deel.

.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login