Nieuws

Tottenham Hotspur heeft vergaande interesse in Boëtius

on

Jean-Paul Boëtius staat aan de vooravond van een overstap naar de Premier League. Tottenham Hotspur zou namelijk vergaande belangstelling hebben voor de speler van Feyenoord en wil hem deze maand nog overnemen.

Hoofdtrainer Mauricio Pochettino denkt enkele versterkingen nodig te hebben om dit seizoen Europees voetbal te bewerkstelligen met de Londenaren. Het geld wat de club ontving met de transfer van Kyle Naughton naar Swansea City moet deze maand nog gebruikt worden volgens Daily Mail. Daarbij prijkt Boëtius hoog op het verlanglijstje. De vleugelaanvaller was in de eerste seizoenhelft in Rotterdam alles behalve verzekerd van een basisplaats.

De scouts van Tottenham zouden al meerdere malen op de tribune hebben gezeten voor de vleugelaanvaller van de huidige nummer drie van de Eredivisie. Tottenham is naar verluidt bereid om deze maand nog concreet te worden voor Boëtius. Hoofdtrainer Fred Rutten gaf vooralsnog voornamelijk de voorkeur aan Elvis Manu boven Boëtius. Vanwege een blessure bij Manu komt de aanvaller de laatste tijd meer aan voetballen toe.

Bron: Voetbalprimeur.nl

IMG_7366.PNG

You must be logged in to post a comment Login