Nieuws

Toornstra wil naar Feyenoord, maar eerst moeten clubs het eens worden

on

Feyenoord incasseerde zondag een enorme dreun: doelwit Hakim Ziyech verkoos FC Twente boven een toekomst in De Kuip. Mogelijk heeft Feyenoord in de jacht op Jens Toornstra meer succes. De sterkhouder van FC Utrecht, die zondag scoorde tegen Willem II (2-1), staat open voor een transfer naar Rotterdam.

Na de zwaarbevochten zege vroeg RTV Utrecht de middenvelder naar Feyenoord. “Het is een topclub, dus waarom niet?”, reageerde Toornstra. “Als zo’n kans langskomt, is het normaal om die te willen pakken. Zo sta ik erin. Maar de clubs moeten er eerst uit komen”, weet Toornstra, die ‘een hele tijd terug’ met zijn zaakwaarnemer besprak welke clubs hij interessant vindt. “Als een club uit dat lijstje zich meldt, hoeft hij me niet meer te bellen.”

“Of een transfer dichtbij is? Dat weet ik niet”, vervolgde de 25-jarige steunpilaar. “Niemand heeft zich vooralsnog gemeld. Iedereen om je heen leest het, maar ik probeer me ervan af te sluiten.” Naar verluidt vraagt Utrecht acht à tien miljoen euro voor Toornstra, wiens contract nog drie jaar doorloopt. “Hoeveel ik moet kosten, weer ik niet. Daarvoor moet je bij de club zijn”, zegt hij daar zelf over.

Bron: Soccernews.nl

IMG_7946.PNG

You must be logged in to post a comment Login