Feyenoordinbeeld

Toornstra verwacht veel van Mo El Hankouri

on

Jens Toornstra heeft hoge verwachtingen van ploeggenoot Mo El Hankouri. De middenvelder verwacht dat het jonge talent in 2017 de grote verrassing gaat worden in Rotterdam-Zuid.”Wie de verrassing van 2017 gaat worden? Dan denk ik toch aan iemand van Feyenoord, namelijk El Hankouri. Hij wordt dé verrassing, de nieuwe buitenspeler van Feyenoord”, aldus een stellige Toornstra tijdens de kerstshow van het online voetbalpraatprogramma FC Afkicken. 

.

El Hankouri kan niet alleen op de vleugels, maar ook op het middenveld spelen. De negentienjarige Rotterdammer debuteerde dit seizoen al in de hoofdmacht van Feyenoord. Tijdens de thuiswedstrijd tegen Excelsior (4-1 winst) in augustus mocht de rechtspoot al negen speelminuten maken en in het bekerduel met FC Oss (eveneens 4-1 winst) mocht hij elf minuten voor tijd invallen.

.

El Hankouri tekende deze zomer zijn eerste profcontract bij Feyenoord. De aanvaller, die ook op het middenveld kan spelen, werd voor twee jaar vastgelegd door de Rotterdammers. Daarbij is nog een optie tot een extra seizoen opgenomen in het contract van de speler.

.

Bron: voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login