Nieuws

Toornstra raakt maar niet uitgesproken over wedstrijd tegen Sevilla

on

Jens Toornstra gold bij FC Utrecht en ADO Den Haag jarenlang als één van de betere aanvallende middenvelders van de Eredivisie. Bij Feyenoord moet de harde werker het plotseling doen met een rol als rechtsbuiten.

Toornstra doet het prima aan de rechterkant, maar geeft in gesprek met het Algemeen Dagblad toe dat hij nooit had verwacht op die positie opgesteld te worden door trainer Fred Rutten. “Ik had geen idee dat ik als rechtsbuiten gebruikt zou gaan worden. Daar is nooit over gesproken. Maar ook als die rol mij was voorgespiegeld, was ik naar Feyenoord gegaan hoor. Dit is de club waar ik supporter van was, hier wilde ik altijd al spelen.”

“Die goal tegen Sevilla, dat gaf echt een machtig gevoel. Ik was zó blij, dat ik pas veel later aangever Jean-Paul Boëtius bedankte. De Kuip laten ontploffen met een treffer, dat gevoel is niet te beschrijven. Ik hoop dat die overwinning ons wéér een stap verder heeft geholpen. Dat moet blijken zaterdag tegen Excelsior”, vervolgde Toornstra, die maar niet uitgesproken raakt over de zege op Sevilla. “Dan trilt de Kuip dus letterlijk, daarom wilde ik ook zo graag naar Feyenoord.”

Bron: Soccernews.nl

IMG_8651.PNG

You must be logged in to post a comment Login