Nieuws

Toornstra over misser: ‘Is dat een serieuze vraag?’

on

Jens Toornstra had in de slotfase dé kans om Feyenoord op gelijke hoogte te schieten tegen PSV, maar de middenvelder schoot de bal van dichtbij hoog over. Hij krijgt van FOX Sports de vraag van welke misser hij het meeste baalt.

“Is dat een serieuze vraag, ja?”, doelt Toornstra op de levensgrote kans in de slotfase. “Het was een goede actie van Boëtius en een goede loopactie van mij. De bal stuiterde wat op. Ik moet hem rustiger raken. Dat is balen. Het was een moeilijke bal, maar ik had ‘m naar beneden moeten schieten. Dat was m’n grootste kans.”

Ondanks dat Feyenoord de topper tegen PSV met 1-0 verliest, ziet Toornstra ook positieve dingen. “We hebben de tweede helft echt als een team gespeeld. We gingen voor elkaar door het vuur en waren de bovenliggende partij. Het is zonde dat je jezelf dan niet beloont. Net als woensdag tegen Manchester City was de start dramatisch. Dat wil je gewoon niet. Daarna hebben we er twintig minuten over gedaan om ons in de wedstrijd te spelen. Het is zonde dat je met tien man de rust in gaat.”

Bron: voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login