Feyenoordinbeeld

Toornstra nuanceert uitspraak over winnen Europa League 

on

Voetbal International tekende vorige week uit de mond van Jens Toornstra op dat Feyenoord dit seizoen heus de Europa League kan winnen. Na afloop van het thuisduel met PEC Zwolle (3-0) nuanceerde de multifunctionele middenvelder die uitspraak. .

“Ik heb dat niet expliciet zo uitgesproken. Ik heb gezegd: als wij een groep met Manchester United en Fenerbahçe kunnen overleven, waarom kunnen we de Europa League dan niet ook winnen? Zover is het allemaal nog lang niet”, aldus Toornstra – één keer trefzeker tegen PEC – in gesprek met NUSport. 

.

Komende donderdag gaat Feyenoord op bezoek in Engeland. De Rotterdammers barsten van het zelfvertrouwen. “Als we een punt pakken dan hebben we het niet slecht gedaan. Dan houden we United namelijk onder ons. Ondanks dat hun resultaten dit seizoen wisselend zijn blijft het natuurlijk een absolute topploeg. We hebben het over spelers als Paul Pogba en Zlatan Ibrahimovic.”

.

“Het is mooi om in zo’n stadion te spelen, maar er is geen tijd om te genieten. We willen daar een resultaat neerzetten”, besluit Toornstra. 

.

Bron: voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login